• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

Gabygrav

 Gabygrav
Gabygrav je mala zagrebačka tvrtka specijalizirana za (umjetničko) graviranje i izradu suvenira. Graviramo sve materijale, bilo kojeg oblika, velike ili male dimanzije, sve moguće i nemoguće. Svoje proizvode možemo prilagoditi klijentima s obzirom na njihove potrebe i želje. Potkovani iskustvom grafičkog dizajna, posebnu pažnju predajemo detaljima i izuzetno pazimo na završni izgled.
Ručno graviramo, pjeskarimo i oslikavamo, bavimo se i pirografijom (ručno paljenje drva užarenom niti), “ušminkavamo” staklenu ambalažu, izrađujemo staklene nagrade, izrađujemo suvenire, magnete, privjeske, plastificirane posjetnice, personalizirane jednostrane kalendare i male džepne kalendare, apliciramo logotip ili bilo koji znak na sve površine, nudimo usluge grafičkog dizajna i grafičke pripreme i još mnogo toga.
Pozivamo vas na našu FB stranicu da se uvjerite u našu kvalitetu. Također izrađujemo cijeli asortiman za vjenčanja - pozivnice, zahvalnice, razne dekoracije...

OVDJE pogledajte naše radove.

Gaby 098 820 394 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Facebook: Gabygrav
Twitter: Gabygrav
Linkedin: Gabygrav j.d.o.o.
Google +: Gabgrav jdoo
Instagram: Gabygrav

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.