• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

Kava i Knjiga (K&K) Milčec

KiK 2

U samom centru grada, u Jurišićevoj 5 smješten je jedan mali ali slatki kafić. Taj kafić je 1.svibnja 1995.g otvorio kroničar Zagreba - Zvonimir Milčec. Iako mali, oduševit će sve one koji vole diskretne kafiće u starozagrebačkom štihu.
Po cijelom kafiću vise slike starog Zagreba pa je i svojevrsna stalna otvorena izložbena postava. Na starim slikama možete vidjeti stari Zagreb, nekadašanje gradonačelnike, razne osobe koje su obilježile povijest grada, stare reklame i isječke iz novina.
Naziv kafića je s razlogom postavljen, naime, tu možete izabrati neku od knjiga na ulazu i uživati u čitanju dok ispijate kavicu.
K&K je i Pet friendly - što znači da ako imate kućnog ljubimca slobodno možete navratiti s njim.
U K&K se održavaju razni sastanci, grupna druženja, predstavljanje knjiga, izložbe i razna druga događanja.
Poslužuje se fina i ukusna .... kava, razna domaća i strana piva, gazirani i ne gazirani sokovi, topli napitci.
Ako ste u centru, volite starogradski štih kafića, volite mir da pročitate knjigu dok pijete kavu - K&K je svakako Vaš izbor.
Kao što je izbor mnogih javnih osoba - gradonačelnika, glazbenika, pjevača...

Posjetite i uživajte, a svoja zapažanja, pohvale i kritike možete poslati na FB stranicu "KiK Milcec" (Kava i knjiga Milcec)

 

 

 

 

milcec3

milcec1

milcec2

milcec

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.