Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

milcec logo

U samom centru grada, u Jurišićevoj 5 smješten je jedan mali ali slatki kafić. Taj kafić je 1.svibnja 1995.g otvorio kroničar Zagreba - Zvonimir Milčec. Iako mali, oduševit će sve one koji vole diskretne kafiće u starozagrebačkom štihu.
Po cijelom kafiću vise slike starog Zagreba pa je i svojevrsna stalna otvorena izložbena postava. Na starim slikama možete vidjeti stari Zagreb, nekadašanje gradonačelnike, razne osobe koje su obilježile povijest grada, stare reklame i isječke iz novina.
Naziv kafića je s razlogom postavljen, naime, tu možete izabrati neku od knjiga na ulazu i uživati u čitanju dok ispijate kavicu.
K&K je i Pet friendly - što znači da ako imate kućnog ljubimca slobodno možete navratiti s njim.
U K&K se održavaju razni sastanci, grupna druženja, predstavljanje knjiga, izložbe i razna druga događanja.
Poslužuje se fina i ukusna .... kava, razna domaća i strana piva, gazirani i ne gazirani sokovi, topli napitci.
Ako ste u centru, volite starogradski štih kafića, volite mir da pročitate knjigu dok pijete kavu - K&K je svakako Vaš izbor.
Kao što je izbor mnogih javnih osoba - gradonačelnika, glazbenika, pjevača...

Posjetite i uživajte, a svoja zapažanja, pohvale i kritike možete poslati na FB stranicu "KiK Milcec" (Kava i knjiga Milcec)

 

 

 

 

milcec3

milcec1

milcec2

milcec

Tražilica

Razno

Gradska plinara Zagreb

24 GPZ LogotipGradska plinara je počela s radom 31. listopada 1863.g na uglu Gundulićeve i Hebrangove ulice. Prvi pogoni su koristili postupak suhe destilacije iz drveta. na tom mjestu je plinara bila sve do...
Opširnije...

Stari nazivi ulica

Ovdje ćemo napisati sve nazive ulica koje su se mjenjale kroz povijest grada. Ako znate neku ulicu da joj je promjenjen naziv a nije na popisu, slobodno nas kontaktirajte i pošaljite nam...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.