Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

zet upozorenje
Od 1. veljače ZET je stavio u opticaj kartu od 4 kune koja vrijedi 30 minuta za prvu zonu. Kartu je moguće koristiti u tramvaju, autobusu i Uspinjači a kupiti ju se može kao i do sada na ZET prodajnim mjestima, kioscima i u vozilima.

Polusatna karta će biti dostupna u papirnatom i elektronskom obliku. Putnik će prije same kupnje polusatne karte morati odabrati na uređaju željenu vožnju jer kod prislanjanja elektronske kartice bez odabira nove polusatne karte, bit će registrirana kupovina karte od 10kn. Polusatna karta kupljena putem elektronskog uređaja vrijedit će 30 min u svim smjerovima dok će ona u papirnatom obliku vrijediti u jednom smjeru.


U ZETu se nadaju kako će ovom novom opcijom potaknuti više korištenje gradskog prijevoza i smanjiti korištenje osobnih automobila.

Građani su s oduševljenjem prihvatili ovu opciju jeftinije karte za nekoliko stanica.

zet validator

(Validator 1. veljače 2017.)

Tražilica

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.