Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Sri Ruj 26
Europski dan jezika

Prijava / Registracija

 

U subotu, 9. rujna, u organizaciji Udruge Neuron, održat će se humanitarna manifestacija „Bukom motora protiv tišine ALS-a“. U sklopu manifestacije održat će se auto-moto defile ulicama Zagreba u kojem će sudjelovati oko 300 motocikala i 20 „oldtimer“ automobila.

Auto-moto defile predviđen je od 12 do 13 sati te će doći do kratkotrajnog zaustavljanja prometa zbog prolaska sudionika, po sljedećoj trasi:
Sv. Mateja – Kauzlarićev prilaz – Sarajevska – Most mladosti – Av. M. Držića – Vukovarska – Trešnjevački trg – Ozaljska – Selska – Jadranski most – Av. Dubrovnik – S.R. Njemačke – Hribarov prilaz – Sv. Mateja.

 

Mole se građani za razumijevanje, strpljenje i opreznost u prometu.

Početak programa je u 11:30 na adresi Sv. Mateja 98 u Dugavama. Točno u podne kreće defile a okupljene na adresi u Dugavama će zabavljati brojni glzbeni gosti a u večernjim satima je predviđen i vatromet.

 

vcsbadg

 

Tražilica

Razno

Kraljičin zdenac

Kraljicin zdenacKraljičin zdenac je izvor pitke vode koji se nalazi na 530m/nm Zagrebačke gore Medvednice. Do njega iz Šestina vodi asfaltirana cesta ili planinarska staza broj 13 znanu i kao staza...
Opširnije...

Prva gimnazija

1854.G počela s radom Zagrebačka niža trogodišnja muška "mala realka". Škola je bila smještena u iznajmljenim prostorijama Grko–katoličkog sjemeništa....
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.