Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Radio Taxi Zagreb

 

Radio Taxi Zagreb 1. studenoga, povodom blagdana Svih Svetih, organizira akciju 1000 besplatnih vožnji za starije, nemoćne i obitelji s malom djecom na relaciji Cesarčeva ulica – Mirogoj / Krematorij, odnosno Mirogoj / Krematorij – Cesarčeva. Ove skupine građana svoj BON ZA BESPLATNU VOŽNJU mogu dobiti na TAXI STAJALIŠTIMA navedenih polazišta.

31. listopada i 1. studenoga za sve će građane prijevoz taksijima ovog udruženja od Cesarčeve do Mirogoja / Krematorija ili obrnuto, u jednom smjeru, iznositi fiksno prigodnih 30 kuna. Na vožnjama do drugih gradskih groblja i ostalim relacijama vrijedit će uobičajeni cjenik te vožnje neće poskupljivati bez obzira na očekivanu veliku potražnju, posebnu prometnu regulaciju i gužve; kao što je i redovita praksa Radio Taxi Zagreb-a.


„Svake godine u zonama groblja na snazi su posebni režimi ograničenja prometa te je pristup u te zone omogućen samo TAXI vozilima, vozilima ZET-a, vozilima invalida i onima s posebnom dozvolom, tako da je starijima, nemoćnima i obiteljima s malom djecom posebno teško doći do groblja. Stoga smo odlučili pokloniti 1000 vožnji od centra grada do groblja i obrnuto kako bismo olakšali našim sugrađanima posjet posljednjim počivalištima njihovih najmilijih. Isto tako, za sve ostale odredili smo posebnu cijenu od 30 kuna u utorak i srijedu, jer autotaksi prijevoz mora biti na usluzi što više naših sugrađana, posebno u ovakvim posebnim prilikama.“ – izjavio je Jozo Kovačević, predsjednik Udruženja Radio Taxi Zagreb.

 

(Izvor:Radio Taxi)

Tražilica

Razno

Univerzijada 1987.

univerzijada 87 8. srpnja 1987.g svečano otvorena Ljetna univerzijada - međunarodne studentske sportske igre. Nastupilo je više od 6400 sportaša iz 122. države svijeta. Samu ceremoniju...
Opširnije...

Hotel Dubrovnik

trg bana 15Godine 1829. završena je izgradnja južnog djela Trga bana Jelačića. Na početku današnje ulice Lj. Gaja (nekad Bolničke) je sagrađena kuća Pavla Hatza koji je bio je trgovac, ugledni...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.