Na današnji dan

Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

advent 19
U subotu 2. prosinca počinje program Advent u Zagrebu, program koji privlači sve više turista i koji je zaslužan da Zagreb nosi titulu najboljeg programa za Advet u Europi. Tako je nosioc titule za 2016.i 2017.g a vjerujemo da će i ove godine ponijeti ovu laskavu titulu. Svoj glas za Zagreb kao najbolju Adventsku destinaciju možedet dati na službeoj stranici European best destination.

 

U nazočnosti predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, gradonačelnika  Grada Zagreba Milana Bandića, direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i njihovih suradnika, u 17,00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, uz prigodni program, bit će simbolično upaljena prva adventska svijeća na vijencu oko zdenca Manduševac.
 

Nakon paljenja svijeće, u 18 sati će biti otvorenje Ledeng parka na Trgu kralja Tomislava a već tradicionalno paljenje lampica na Zrinjevcu ,čime i počinje službeno advent u Zagrebu, je u 19 ssati. Samo paljenje je predviđeno u 19:50.

 

 

 

Nakon Zrinjevca, u 21 sat na redu je otvorenje Božićne bajke na Trgu bana Jelačića.

Tražilica

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.