• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

Produljenje valjanosti ZET besplatnih kupona

Valjanost besplatnih kupona izdanih za 2018. godinu, produljuje se do 31. siječnja, 2019. korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.

Produljenje se odnosi na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno kao i na radno nesposobne osobe koje su korisnici zajamčene minimalne naknade i osobe čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, a starije su od 65 godina.

Postojeći besplatni kuponi produljuju se i osobama koje imaju status roditelja njegovatelja, dobrovoljnim darivateljima krvi i članovima obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Iako je za osobe s invaliditetom na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina, već započelo izdavanje besplatnih godišnjih kupona za 2019. godinu, valjanost ovogodišnjih kupona, također je produljeno do 31. siječnja.

O početku punjenja kupona za ostale kategorije putnika za 2019. godinu, obavijestit ćemo pravovremeno.
(izvor: ZET)

Kartica na punjenju

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.