• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

Završila Snježna kraljica 2019.

Sljeme i crveni spust opet su bili domaćini najboljih svjetskih slalomaša u muškoj i ženskoj kategoriji.
Pobjednik 10.izdanja Snježne kraljice (Snow Queen Trophy) je Mrcel Hirscher kojemu je ovo peti put da se popeo na pobjedničko postolje. U Muškom slalomu su nastupila i šestorica naših skijaša ali samo su trojica izborili drugi krug vožnje. Istok Rodeš koji je utrku završio na 7. mjestu. Matej Vidović je završio na 15. a Elias Kolega na 20 mjestu te su im ovo bili najbolji rezultati karijere.

Pobjednik Marcel Hirscher je nahvalio organiaciju "Organizacija je savršena, navijači su vrlo pošteni. Odlično je imati takvu utrku.

Iskreno, ovo su bili najbolji uvjeti ove sezone. Nadam se da ćemo imati više takvih utrka, jer je sigurno, jer je fer, jer je zabavno, barem meni. Ova utrka je uzor drugima. Organizacija je savršena, navijači su vrlo pošteni. Odlično je imati takvu utrku"

U ženskoj konurenciji pobjedu je po četvrti put odnijela Mikaela Shiffrin dok je naša Andrea Komšić završila na 51. mjestu.
 
Ski queen trophy

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.