• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

FB grupa Zakaj volim Zagreb

Grupa postoji od 1.1.2010. i okuplja sve zaljubljenike grada Zagreba, tu je nebitno odakle tko dolazi dok voli, poštuje i cijeni Zagreb njegovu kulturu, tradiciju, običaje i povijest.

Zbog više od gotovo 72.000 (kolovoz 2018) članova u grupi, najaktivnija je i najveća grupa o Zagrebu a da nije pokrenuta od nekog medija ili neke druge pravne osobe. Osim članova  iz Zagreba i cijele Hrvatske, grupa okuplja ljude iz Amerike, Kanade, australije, Novog Zelanda, Španjolske, Nizozemske, Rusije i mnogih drugih.

Grupa je organizirala i dvije izložbe od kojih je druga premašila sva očekivanja. Otvorenje izložbe je posjetilo oko 200 ljudi a jako puno medija i portala najavilo i popratilo izložbu. Veliku čast i priznanje radu grupe je dala i Turistička Zajednica Grada Zagreb koja je i javno podržala izložbu i rad grupe. Velika i poznata zagrebačka povjesničarka Snješka Knežević je održala kratki govor o Zlatnoj buli koja je bila tema 2. izložbe.

Klik na medij - vodi vas na članak o izložbi: Večernji list, Zagrebinfo.hr, Index.hr

Ukoliko volite Zagreb, slobodno se pridružite ovoj grupi i budite dio ove velike online zajednice ljubitelja Zagreba.

1reklama zvz

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.