• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

Poštovani čitatelji portala, ovo je kutak namjenjen Vašim pjesmama i pričama o Zagrebu. Napišite nam svoje pjesme ili priče o doživljajima iz mladosti koji su Vama ostali u sjećanju kao nešto lijepo, pozitivno, zgodno. A možete i iz današnjeg vremena napisati zašto volite Zagreb, što Vam se sviđa i na što ste jako ponosni i sretni u gradu Zagrebu.

Sve vaše pjesme i priče šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom pod kojim želite da priča bude objavljena. U mailu se potpišite kako bi stavili ime autora objavljene priče. Ne morate nužno stavljati ime i prezime, već ono ime kojim se želite predstaviti. 

ZK portal nije autor niti vlasnik ovih radova pa je djeljenje dopušteno uz imenovanje autora čije ime stoji unutar članka na kraju teksta ili pjesme.

 

 

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.