Na današnji dan

Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Zagrebački kutak je firma koje je osnovana kako bi promovirala sve ono što je bitno, zanimljivo, pozitivno za Grad Zagreb. Trenutno nam je glavna djelatnost nakladništvo te u našoj nakladi izdan "Purgerski rječnik".
Želja nam je izdavati knjige znanih i neznanih autora koji pišu pjesme i priče koje su vezane na temu Zagreb. U budućnosti nam je želja i promocija svih onih koji izrađuju domaće zagrebačke proizvode i suvenire te svih onih koji promoviraju Zagreb na bilo koje načine. 

 

brncicDirektor sam Zagrebačkog kutka j.d.o.o. i glavni urednik ovog portala, veliki ljubitelj Zagreba te zaljubljenik u povijest grada. Autor sam Purgerskog rječnika, voditelj Facebook grupe "Zakaj volim Zagreb" koja broji preko 45.500 članova (i stalno raste), uređujem i vodim blog pod imenom "zagrebancija.blog.hr", uređujem i vodim Facebook stranicu "Na današnji dan -  Zagreb" gdje pišem o pojedinim značajnim događajima i osobama na određeni dan u godini.
Volim fotografirati te sam imao za sada 3 skupne izložbe od kojih sam dvije ja organizirao za članove grupe Zakaj volim Zagreb.  Od 2012.g sam član Kluba zagrepčana.
Napisao sam članak o spomeniku Psu plutu a Darko Bekić je prenio moj članak gradonačelniku koji je potom spomenik postavio na javno vidljivo mjesto nakon što je bio skriven više od 100 godina.


Suradnik koji mi pomaže mi oko uređenja ovog portala je Dora Ivanešić.

Naš logo je:

200px bijeli plavi

Logo se sastoji od kvadrata te sa natpisom uz desnu stranu Zagrebački kutak svjetlo ili tamno plave boje (ovisi o podlozi na kojem se nalazi logo)
Gornji vrh kvadrata je sjeverna točka Zagreba (Gradska četvrt Podsljeme), lijevi vrh kvadrata je zapadna točka Zagreba (Gradska četvrt Podsused-Vrapče), desni vrh kvadrata je istočna točka Zagreba (Gradska četvrt Sesvete) te donji vrh kvadrata je južna točka Zagreba ( Gradska četvrt  Brezovica). 
Unutar kvadrata su tri bijele linije koje simboliziraju tri kule iz grba Grada Zagreba.

 

 

 

Zagrebački kutak j.d.o.o.

Jarnovićeva 50, Zagreb

Trgovački sud u Zagrebu
080940344

10.000,00 HRK uplaćen u cjelosti

Ivan Brnčić, jedini osnivač (osoba za zastupanje)

- Raiffesenbank Austria d.d.
IBAN HR7124840081107153288, SWIFT:RZBHHR2X

Tražilica

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.