Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Uto Lis 16
Svjetski dan hrane

Prijava / Registracija

Dođite u subotu, 24.rujna 2016. godine, od 16 sati na Ravnicama 48 na prvom preKRAŠnom danu na kojem vas očekuje mnoštvo preKRAŠnih aktivnosti i događanja.

Očekuje vas poseban gost: slonić robot Elibot koji je novi član družine Životinjskog carstva i stanovnik Ekoparka Krašograd i rado će vam ispričati priču o tome kako se doselio u Eko park. Svi mališani koji dođu na preKRAŠan dan dobit će jedinstvenu priliku da robotskom rukom nahrane srne u Ekoparku Krašograd, a svaki mali pomagač bit će nagrađen posebnim priznanjem i vlastitom snimkom hranjenja životinja.

Nakon što Elibot i mališani nahrane srne, očekuje ih niz zabavnih aktivnosti koje će voditi Luka Bulić. Za njih je pripremljena zabavna i poučna predstava Životinjskog carstva ''Tko se boji straha još?'', natjecanje u pjevanju u kojem će moći pokazati svoje pjevačke talente, a pobjednik će zapjevati s Miom Negovetić. Male detektive očekuje potraga za djetelinom s četiri lista koja donosi sreću i slatke nagrade, a za kraj druženja mogu uživati u nastupu grupe Vatra.

PreKRAŠan dan nemoguće je zamisliti bez slatkiša koje će dijeliti simpatični Ki-Ki klauni, a mališanima će na raspolaganju biti kreativni kutak, oslikavanje lica i poligon Životinjskog carstva. Kako bi svima koji dođu dodatno uljepšali vikend, samo na preKRAŠan dan sve posjetitelje očekuje 25% popusta na cijeli asortiman u Kraševom dućanu.

BTS BANNER 765x340 novo

 

 

 

 

 

 

(tekst/foto:kraš)

Tražilica

Razno

Pisaći pribor Penkala

proizvodi otvorna garniture(foto: Tvornica olovaka Zagreb Penkala)Tu malu stvarčicu je izumio svima poznat Eduard Slavoljub Penkala (20.4.1871.-5.2.1922.) u Zagrebu.. S tim izumom je napravio pravu revoluciju u svijetu pisaćeg pribora. Prvu tehničku olovku je patentirao 24.1.1906. dok je prvi nalivpero patentirao...
Opširnije...

Lanac u Kamenitoj ulici

Kamenita 41Znate li što rođeni Irac, porijeklom Francuz, austrijski maršal a britanski general Laval Nugent ima veze sa Zagrebom bez korištenja tražilice? Vrlo vjerojatno bi tek pojedinac znao o kom se radi. Malo tko je čuo za njega i zna o njemu a važna je osoba za Hrvatsku ali i...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.