Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Uto Lis 16
Svjetski dan hrane

Prijava / Registracija

Udruga Dječji zbor Kikići u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir organizira Međunarodni dječji festival Čarobna frula 2016. koji će se od 1. do 4. prosinca održati u Centru za kulturu i informacije Maksimir.

Festival Čarobna frula, solistički je festival dječje pjesme, zajedništva, radosti i prijateljstva. Natjecateljskog je i humanitarnog karaktera. Za sudjelovanje na festivalu mogla su se prijaviti djeca solisti u dobi od 3 do 15 godina. Festival se sastoji od četiri polufinalnih natjecanja i jednog finala. Polufinalna natjecanja za natjecatelje iz Hrvatske održat će se 1. i 2. prosinca, a dva polufinalna natjecanja za natjecatelje iz inozemstva 3. prosinca.

Natjecatelje će ocjenjivati stručni i dječji žiri i dodijeliti im nagrade. U svakoj kategoriji bit će dodijeljena prva, druga i treća nagrada. Pobjednici svake kategorije svakog polufinala nastupaju u finalu koje će se održati 4. prosinca.

Ulaz na koncerte je besplatan.

RASPORED KONCERATA:

Prvo polufinale /1.12. / 18 sati

Drugo polufinale /2.12./  18 sati

Treće polufinale / 3.12. / 12 sati

Četvrto polufinale / 3.12. / 17 sati

Finale / 4.12. / 17 sati

Carobna frula CZKI Maksimir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(tekst/foto: CZKI Maksimir)

Tražilica

Razno

Plaketa Grada Zagreba

Plaketa Grada Zagreba dodjeljuje se građanima Grada Zagreba i drugim osobama koje rade na području Grada Zagreba, udrugama građana, trgovačkim društvima, ustanovama i drugim pravnim osobama prigodom Dana Grada Zagreba i drugih obljetnica za trajniju, općepriznatu djelatnost kojom su znatno...
Opširnije...

Purgerski rječnik

rjenikZačeci „Purgerskog rječnika“ sežu i nekoliko godina unatrag (u ljeto 2008. na purgerskirjecnik.blog.hr) kada sam se počeo zanimati za različitost izraza u Zagrebu i privatno prikupljati riječi koje sam upotrebljavao a koje nisu bile književne. Kada sam prije dvije godine započeo...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.