Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

U prostoru dječjeg edukativnog centra Mala sova na Vrbanima (Križanje Rudeške i Listopadske) u subotu 3. prosinca od 10:30 -12:00 održat će se besplatna kreativna radionica za djecu od 7-11 godina.
Opis radionice: 
Aurora borealis ("sjeverna zora") ime je dobila prema rimskoj božici zore Aurori i grčkom nazivu za sjeverni vjetar Boreas. Iako se najčešće pojavljuje tijekom rujna i listopada te ožujka i travnja, mi ćemo ju promatrati u prosincu. Čarobne boje ovog prirodnog fenomena uvest će nas u čaroliju blagdanskog ugođaja koji je pred nama. Nakon kratkog video zapisa, djeca će na papir pastelama prenijeti doživljaj čarobnog svjetla.
 
mala sova

 

Tražilica

Razno

Žičara

zicara ivo eterovic 80e27. srpnja 1963.g u pogon je puštena žičara Sljeme. Dužina kojom je vozila je bila 4km a visinska razlika je bila 670 m. Vožnja je trajala23 min jer je brizna žičare bila 3m/s. Imala je 88 kabina za četri osobe. Službeno je zatvorena 1. srpnja 2007.g. Planira se izgradnja nove...
Opširnije...

Mirogojska nesreća

mirogojska nesreca31. listopada 1954.dogodila se jedna od najvećih i najstrašnijih tramvajskih nesreća u svijetu. Tramvaj na liniji br 13 tip vozila M 24 garažnog broja 21, koji je vozio s Mirogoja prepun ljudi koji su dan prije išli uređivati grobove najmilijih, zbog neispravnosti ali i...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.