• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

Počeo voziti Veseli božićni tramvaj

Počeo je voziti naveseliji tramvaj u Zagrebu  - Veseli božićni tramvaj.

Ovaj stari sačuvani prvi zagrebački tramvaj tipa M24 iz 1924. ( projektirao ih je Dragutin Mandl) još je jedna turistička atrakcija u bogatom programu za Advent u Zagrebu. Već dugi niz godina ZET uključuje ovaj stari tramvaj u božnićni program u gradu za najmlađe gdje zabavaljaju sa Djedom Mrazom i njegovim pomoćnicima uz božićne pjesme i prigodni program a djeca na kraju vožnje dobe i prigodni poklon.

U svoju prvu ovosezonsku vožnju je krenuo 3. prosinca a vozit će sve do 8 siječnja. Početna stanica je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića a vozi svakih pola sata radnim danom u vremenu od 16:00 do 19:00 dok će za vikend imati i jutarnji termin od 10:00 do 14:30. Veseli božićni vlakić je voziti preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom, Ulicom Republike Austrije, Jukićevom, Mihanovićevom skrenut prema Zrinjevcu a završava u Praškoj. Na Božić i Novu godinu tramvaj neće voziti.

Karte se mogu kupiti na početko/krajnjem odredištu po cijeni od 25 kuna

Veseli bozicni tramvaj

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.