• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

Humanitarni projekt "Zmaj Anđelko pomaže djeci" - 10.12.

zmaj andjelko10. prosinca 2016. u Muzeju suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17), u sklopu programa povodom rođendana MSU bit će predstavljena slikovnica „Zmaj Anđelko i dugački rep“, kao i humanitarni projekt "Zmaj Anđelko pomaže djeci", autora Gorana Čučkovića. Goran Čučković će govoriti o slikovnicama i predstaviti cijelu ideju projekta, čija je svrha stvarati i darovati slikovnice za djecu pacijente u bolnicama diljem RH, djecu slabijeg imovinskog stanja, te djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.


Nakon razgovora s autorom održat će se lutkarska predstava "Zmaj Anđelko i dugački rep" te nastupi pjevača glazbene radionice Praktikum i dječjeg zbora Zagrebački anđeli


Tijekom programa prikupljat će se donacije za novu slikovnicu „Kornjačica Rita“ te će svaki donator dobiti na dar slikovnicu „Zmaj Anđelko i dugački rep“ ili Zmajsku šalicu.

Organizator i pokretač akcije je pisac za djecu, Goran Čučković, koji je i sam teško pokretna osoba s invaliditetom. Piše priče, kako u šali kaže: ''s tri i pol prsta''. Svaka priča je maštovito zabavna i krajnje poučna. Popraćena vedrim i šarenim ilustracijama dizajnerice Milice Vezmar Basara, zasigurno će usrećiti i educirati svako dijete.

Želite li i vi pomoći ovoj akciji, donirajte 25 kuna (20kn za knjigu + 5kn poštarine) na žiroračun:

platitelj:adresa primatelja knjige (sebe ili nekoga koga  želite iznenaditi poklonom na kućnu adresu)

primatelj:
Zmaj Anđelko pomaže djeci
I.G.Kovačića 7
10408 Velika Mlaka

broj računa:
HR36 2340 0093 1031 3560 2

model:
02

Više o humanitarnom projektu „Zmaj Anđelko pomaže djeci“ možete saznati na:

www.zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

zmaj andjelko pomaze

 

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.