Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Uto Lis 16
Svjetski dan hrane

Prijava / Registracija

“Profesor Baltazar” kultni je crtani film bez nasilja, bez agresije, gdje se svi problemi rješavaju humano i prihvatljivo na baltazarski način. Profesor Baltazar je znanstvenik, dobroćudan ljubitelj prirode i svih živih bića, zaštitnik, borac za dobro i protiv zla, ekolog, promicatelj tolerancije, mira i ljubavi, duhovit, maštovit, skroman i nenametljiv, uslužan i požrtvovan.
Njegov stroj kapljicom rješenja spašava Baltazargrad od raznih pošasti, a njegove stanovnike neočekivano, ali sigurno i trajno usrećuje.
Zahvaljujući Zagreb filmu, Centar za kulturu Trešnjevka  prikazuje za djecu i njihove roditelje – besplatno – pedesetminutni niz „Profesora Baltazara“. To je dar Zagreb filma i CeKaTea Trešnjevčanima i drugim Zagrepčanima.

Gdje: Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb

Kada: 22. siječnja, 11:30

Trajanje: oko 50 min

Namjenjeno: djeci i roditeljima

Cijena:  Besplatno

Naslov: Zvonko sa Zvonika

baltazar

 

 

 

 

 

 

 

 

(tekst:CeKaTe)

Tražilica

Razno

Poplunar

p1040965a.jpgMultithumb found errors on this page:There was a problem loading image http://zagrebancija.blog.hr/slike/m/p1040965a.jpgThere was a problem loading image http://zagrebancija.blog.hr/slike/m/p1040965a.jpgThere was a problem loading image http://zagrebancija.blog.hr/slike/m/poplunar.jpgThere was...
Opširnije...

Elsa Fluid

violity(foto:violity.com) Elsa - Fluid je lijek koji je osmislio ljekarnik Eugen Viktor Feller. On je 9. veljače 1902.g registrirao taj lijek pod imenom ELSA-FLUID a ime je dao po svojoj majci Elizabeti Holzer. Lijek je proivodio u Donjoj stubici.  Feller je lijekove slao putem...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.