Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Uto Lis 16
Svjetski dan hrane

Prijava / Registracija

zvizduk s Bukovca
U subotu 8. travnja s početkom u 11 sati u kafiću  "K&K Milčec" (Jurišićeva 5 (odmah uz McDonalds)) održat će se likovna radionica za najmlađe pod nazivom "Zvižduk s Bukovca". Na radionici će crtati automobili na temu knjige "Nečastivi na kotačima" autora Zvonimira Milčeca.
Voditeljice radionice će biti Margareta, Nataša i Silva a svako dijete koje sudjeluje u radionici dobit će nagradu.

Pokrovitelji ove likovne radionice su Franck d.d. te Muzej auromobila Ferdinand Budicki.


Dok se najmlađi zabavljlaju uz crtanje, roditelji mogu ispijati kavu u ugodnom ambijentu te razgledati brojne fotografije starog Zagreba ili pročitati neku od brojnih knjiga.

Zvizduk s Bukovca Milcec

Tražilica

Razno

Nagrada Luka Ritz

Nagrada Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost dodjeljuje se učenicima od 5. do 8. razreda osnovnih škola Grada Zagreba te učenicima od 1. do 4. razreda srednjih škola Grada Zagreba koji su svojim djelovanjem znatno pridonijeli afirmaciji ljudskih prava, izrazitoj toleranciji i...
Opširnije...

Špilja Veternica

Spilja Veternica 01Špilja Veternica zaštićena je 1979. godine kao geomorfološki spomenik prirode. Smještena je na jugozapadnom dijelu Medvednice, udaljena samo9 km od centra Zagreba. Sa 7,1 km ukupne dužine svih kanala, Veternica je četvrta špilja u Hrvatskoj. Glavni kanal...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.