Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

fis wsd
15. siječnja obilježava se 7. Svjetski dan snijega (World Snow Day) i ako volite snijeg - onda svakako morate doći u Bakačevu na program koji se planira za obilježavanje snježnog dana.
Dani snijega će se obilježiti 14.i 15. siječnja na skijalištu u Bakačevoj koje je postavljeno za skijašku Utrku velikana održane 4. siječnja a kojom se obilježilo 50 godina djelovanja Skijaške federacije (FIS).

Program počinje u subotu sa dječjim programom "Kids Snow Party" od 11:00-16:00 sati a od 16:00-18:00 slijedi "Warm-up". Od 18:00-21:00 će trajati "FIS World snow Day Session - Snowboard Session". Ako netko želi tulumariti i dočekati Dan snijega u veselom društvu - organiziran je tulum s početkom u 21:30 u Klubu Željezničar  (Trnjanska cesta 1).

U nedjelju od 15:00-17:00 predviđen je program za djecu "FIS World Snow Day for kids" gdje će najmlađi moći besplatno učiti skijati sa Ivicom Kostelićem.

dani snijega

(foto: FIS/ world-snow-day.com)

 

 

Tražilica

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.