• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

Copyright i uvjeti korištenja

 Sadržaj i autorska prava

Dobrodošli na Zagrebački kutak portal (u daljnjem tekstu ZK portal). Portal je informativnog karaktera s namjerom promicanja Grada Zagreba i njegovih vrijednosti u pozitivnoj namjeri. Čitanje i pregledavanja sadržaja na ZK portalu se ne naplaćuje te su vidljivi u cijelosti.

ZK portal se sastoji od: vlastitog sadržaja, sadržaja posjetitelja, suradnika, partnera i sadržaja oglašivača te na linkove unutar i izvan portala.

Linkovi na sadržaje izvan ZK portala su postavljeni u pozitivnoj namjeri te se ZK portal ne može smatrat odgovornim za promjenom sadržaja izvan portala.  Sadržaj na ZK portalu ne znači nužno da urednik i izdavač djele isto mišljenje ili stavove sadržaja od strane suradnika, partnera ili oglašivaća.

ZK portal polaže sva prava na vlastiti sadržaj (tekst, audio i vizualne materijale) koji se koristi na portalu. Kopiranje sadržaja se dopušta ISKLJUČIVO uz istaknutu poveznicu na originalni sadržaj sa ZK portala.

Ukoliko ste primjetili da je sadržaj netočan, da je nešto krivo upisano ili da sadržaj od strane posjetitelja, partnera ili oglašivača krši Vaša prava slobodno nam javite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi mogli vidjeti o čemu se radi i reagirati te ispraviti nepravilnosti.

ZK portal nije odgovoaran ako se sadržaj od strane suradnika, partnera ili oglašivaća krši zakon ili autorska prava.

 

Obveze posjetitelja

Posjetitelj koristi sadržaj na vlastitu odgovornost te se urednik ili izdavač ne mogu smatrati odgovornim za eventualnu posljedicu nastalu korištenjem sadržaja. Posjetitelj ima pravo  koristiti sadržaj ukoliko prihvaća način i uvjete korištenja sadržaja na ZK portalu.

 

NAPOMENA !!!

Sav dobrovoljno i samoinicijativno poslani autorski materijali  mogu se koristiti više puta na portalu i drugim stranicama u svrhu promoviranja ZK portala. Sadržaj dobiven od čitatelja ZK portala bit će potpisan imenom i prezimenom ili nekim drugim imenom pod kojim se čitatelj želi potpisati. Fotografije koje čitatelj pošalje i dopusti korisitit, će imati vidljiv vodeni žig "zagrebački kutak" bez imena autora ali će ispod svake fotografije bi naznačen autor. Sadržaj ne smije sadržavati vrijeđanja na bilokakvoj osnovi (vjerska, rasna, spolna, etnička... ) jer takav sadržaj neće niti bit razmatran za objavu na ZK portalu.

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.