Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Sri Stu 21
Svjetski dan televizije

Prijava / Registracija

advent u zagrebu 5 20180127 1889106657

 

Advent u Zagrebu je blagdanska manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje paljenjem prve adventske svijeće na vijencu postavljenog oko Manduševca i traje do dan poslije blagdana Tri kralja.

 

Maiifestacija se održava na više lokacija u centru grada a jedno od najvećih atrakcija je klizalište na Trgu kralja Tomslava.

 

Advent u Zagrebu je prema izboru čitatelja portala "Best Europe destination" proglašen najboljim Adventom za 2015., 2016. i 2017. godinu.

 

Ovdje možete vidjeti galeriju fotografija Adventa

Tražilica

Humanitarni kutak

Razno

Poplunar

p1040965a.jpgMultithumb found errors on this page:There was a problem loading image http://zagrebancija.blog.hr/slike/m/p1040965a.jpgThere was a problem loading image...
Opširnije...

Kraljičin zdenac

Kraljicin zdenacKraljičin zdenac je izvor pitke vode koji se nalazi na 530m/nm Zagrebačke gore Medvednice. Do njega iz Šestina vodi asfaltirana cesta ili planinarska staza broj 13 znanu i kao staza...
Opširnije...

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.