Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Pon Ruj 24
svjetski dan srca

Prijava / Registracija

advent u zagrebu 5 20180127 1889106657

 

Advent u Zagrebu je blagdanska manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje paljenjem prve adventske svijeće na vijencu postavljenog oko Manduševca i traje do dan poslije blagdana Tri kralja.

 

Maiifestacija se održava na više lokacija u centru grada a jedno od najvećih atrakcija je klizalište na Trgu kralja Tomslava.

 

Advent u Zagrebu je prema izboru čitatelja portala "Best Europe destination" proglašen najboljim Adventom za 2015., 2016. i 2017. godinu.

 

Ovdje možete vidjeti galeriju fotografija Adventa

Tražilica

Razno

AGM

agmAGM je utemeljen 1967. godine kao Centar za kulturnu djelatnost s nakanom da se bavi prvenstveno glazbeno-scenskim djelatnostima. Danas mu je temeljna nakladnička djelatnost. Godine 1987. CKD...
Opširnije...

Zvjezdarnica

 1903. svečano otvorena Zvjezdarnica u Popovom tornju, Opatička 22. Njezin prvi upravitelj je bio Oton Kučera - profesor, prirodoslovac, fizičar, astronom.

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.