Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Aleja Antuna Augustinčića 12, Zagreb

Web adresa: www-osagm.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

              Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na području današnji zagrebačkih naselja Kolonija i Ravnice osnovana je 1933.godine u Jakićevoj ulici Državna narodna škola kraljevića Andreja. Škola je radila s mnogim prekidima (zbog rata, nemogućnosti grijanja). Od 1957.godine ukinuta je dotadašnja četverogodišnja škola i osnovana Narodna osmogodišnja škola. 1962.godine dobiva ime po književniku Antunu Gustavu Matošu.1969.godine škola se premješta u Albrechtovu ulicu.

U školi se provode brojni projekti, a ne manjka ni izvrsnih postignuća učenika na gradskim i državnim natjecanjima (osobito na području matematike, fizike i jezika).

Tražilica

Razno

Grb Grada Zagreba

grb zg Iz Statuta Grada Zagreba, koji je donešen 14. prosinca 1999. odluka o grbu Grada Zagreba glasi:"U plavome polju na zelenome brijegu nalazi se srebrni/bijeli grad sa trima...
Opširnije...

Nagrada Luka Ritz

Nagrada Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost dodjeljuje se učenicima od 5. do 8. razreda osnovnih škola Grada Zagreba te učenicima od 1. do 4. razreda srednjih škola Grada Zagreba koji...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.