Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Trnac 42, Zagreb

Web adresa: www.os-bukovac-zg.skole.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1859.godine ustanovljena je pučka učionica u samostanu u Remetama. Deset godina kasnije kardinal J.Haulik darovao je zemljište za izgradnju škole za naselja Remete i Gornji Bukovac. Nakon rata djeca s Bukovca pohađala su školu u Jakićevoj ulici sve do 1958.godine kada je sagrađena prva škola na Bukovcu. Na inicijativu građana 1960.te započinje proširenje školskog prostora koje je trajalo niz godina.

Danas je škola suvremeno opremljena i nudi dugi niz izvannastavnih aktivnosti. 2005.godine pokrenut je i školski list (Zvižduk s Bukovca).

Škoju je završila : Monika Leskovar  (čelistica svjetskog glasa)

Tražilica

Razno

Koncetna dvorana "Vatroslav Lisinski"

lisinski 2629.prosinca.1973. je svečano otvorena Koncertna dvorana i taj se datum smatra Dan Lisinskog. Ime je dobila po Vatroslavu Lisinskom. Arhitekti dvorane su bili Marijan Habrle.1990.g ovdje se...
Opširnije...

Prizemljeni Sunčev sustav

1994.g u Zagrebu je Ivan Kožarć prizemljio Sunce u Bogovićevoj. Skulptura koju ado slikaju turisti te se slikaju ispred nje za uspomenu. Ivan Kožarić nije niti mislio da će njegova skulptura...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.