• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

OŠ Augusta Cesarca

Adresa: II. Ferenčica 9a, Zagreb

Web adresa: www.os-acesarca-zg.skole.hr

e-mail:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

               Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnovna škola A.Cesarca, prva javna ustanova na području Ferenčice, izgrađena je 1960.godine. Tek 1970-tih je asfaltirana cesta na tom području, a u to vrijeme škola je nosima naziv Volovčica II. koja je bila premještena ovdje iz Ivanićgradske ulice. 1973.g. pred školom je postavljena bista Augusta Cesarca.

Škola je danas dobro opremljena, te ima adekvatno opremljenu biblioteku, poseban komplek koji čine radionica za tehničku kulturu s kabinetom za pripremu učitelja, a izborna nastava informatike izvodi se u specijaliziranoj učionici. Škola raspolaže i dobro opremljenom dvoranom. Engleski jezik uči se od prvog razreda.

Školu su završili: Zlatko Kranjčar (nogometaš), Tomislav Karamarko (ministar unutarnjih poslova), Marin Čolak (automobilist), Dario Zahora (nogometaš), Tomislav Jelinčić (novinar)

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.