Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Ksavera Šandora Đalskog 29, Zagreb

Web adresa: www.os-dcesarica.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1964.godine otvara se škola u naselju Borongaj pod nazivom Osnovna škola Božidar Maslarić. 1975.godine škola prima Zlatnu plaketu za izvanredne uspjehe u uređenju školskih prostora i razvijanje higijenskih i kulturnih navika učenika. Krajem 1896.g. ispred škole je postavljneo poprsje Božidara Maslarića. Pet godina kasnije, na traženje stanovnika naselja, škola mjenja naziv u Osnovna škola Dobriše Cesarića, a 2004.g. je pred školom postavljena bista Dobriše Cesarića,r adi kipara K.A.Radovanija.

Škola je izrazito okrenuta na rad s nadarenim učenicima te nudi mnogobrojne izvannastavne aktivnosti. Osim šti učenici sudjeluju na natjecanjima, škola je aktivna i u njihovoj organizaciji. U školi se svake godine održavaju natjecanja iz engleskog, franscuskog i talijanskog jezika, sportska natjecanja, državna natjecanja u robotici. U školi se također održavaju i zimski i ljetni tečajevi stranih jezika.

Tražilica

Razno

Nagrada Zagrepčanka godine

Nagrada Zagrepčanka godine dodjeljuje se građankama Grada Zagreba koje su svojim djelovanjem znatno pridonijele afirmaciji žena u društvu i u javnosti, afirmaciji ženskih ljudskih prava i...
Opširnije...

Sv. Juraj kod Kamenitih vrata

Kamenita sv juraj(Sv. juraj kod Kamenitih vrata, Ivan Brnčić)Kip je postavljen 15.11. 1994.g na Trgu Braće Hrvatskog Zmaja. Taj je kip 1938.g kupio Želimir Mažuranić (unuk bana Ivana Mažuranića i brat Ivane...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.