Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Uto Lis 16
Svjetski dan hrane

Prijava / Registracija

Adresa: Milovana Kovačevića 18, Zagreb

Web adresa: www.os-iveandrica.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Škola je otvorena 1975.godine i bila je opremljena najsuvremenijim tehničkim pomagalima. Imala je kapacitet 1000, međutim, sve do otvaranja škole u Travnom (desetak godina kasnije) brojila je preko 2000 učenika.

Škola je dobila ime po Ivi Andriću (1892.-1975.), književniku koji je preminuo iste godine kada je škola otvorena, a otvorio ju je književnik Gustav krklec.

U školi se provodi projekt Škola bez nasilja. Nude se razne izvannastavne aktivnosti, kao što su dramska, likovna, novinarska, recitatorska i eko grupa, zbor i školski sportski klub. Novinarska grupa radi na školskom listu Odmor.

Tražilica

Razno

Stari nazivi ulica

Ovdje ćemo napisati sve nazive ulica koje su se mjenjale kroz povijest grada. Ako znate neku ulicu da joj je promjenjen naziv a nije na popisu, slobodno nas kontaktirajte i pošaljite nam...
Opširnije...

Zagrebačka Biblija

zg biblija  14. rujna 1968.g iz tiska je izašla Zagrebačka Biblija. Zagrebačka biblija je četvrti cijeloviti prijevod Biblije na hrvatskom jeziku. 1968. Biblija je na hrvatskom...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.