Copyright 2019 - Zagrebački kutak j.d.o.o / Jarnovićeva 50, Zagreb / info@zagrebacki-kutak.hr / hosting: www.oktarin.hr

OŠ Gustava Krkleca

Adresa: Ulica Božidara Magovca 103, Zagreb

Web adresa: www.os-gkrkleca.skole.t-com.hr

e.mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Škola je otvorena 1977.godine pod imenom pjesnika Gustava Krkleca. Na ulazu je posatvljena spomen-ploča s Krklecovim stihovima i bista pjesnika. Učitelj glazbe Miroslav Rehor uglazbio je Krklecovu pjesmu Žubor života koja se i danas izvodi kao himna škole.

1986.godine škola je nadograđena. U prostoru škole djeluje i Glazbena škola Zlatka Balokovića s kojom je ostvaren lijep suživot i suradnja.

Škola se odvija samo u jutarnjoj smjeni. Od početka rada škole djeluje novinarska grupa koja izdaje školski list Krgus. U školi djeluju dramske, likovne, lutkarske i plesne skupine, knjižničari, arheolozi i izviđači, vjeronaučne i biblijske grupe, eko i hobi grupe, foto-grupa, školski radio, zbor, školski orekestar, prometne grupe, školske prometne jedinice i školsko sportsko društvo.

Školu su završili: Danko Družijanić (tv voditelj), Saša Sušec (sportski novinar), Sanja Doležal pjevačica), Maja Šuput (pjevačica).

OS Gustav Krklec

Prijava / Registracija


Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.