Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Martina Pušteka 1, Zagreb

Web adresa: www.os-astepinec-zg.skole.zg

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1991.g. donešena je odluka o ukidanju Osnovne škole Ivana Meštrovića i osnivanju Osnovne škole Ivana Meštrovića i Osnovne škole Alojzija Stepinca na istoj adresi.

Škola ima manji broj učenika i orijentirana je na stvaranje „drugog doma“ svojim učenicima. Posvećuje se velika pažnja obilježavanjima blagdana i raznim značajnim datumima. Učenici svake godine organiziraju Božićni koncert i prodajnu izložbu na kojoj se mogu kupiti dječji radovi. Učenici sudjeluju na raznim natjecanjima, a posebno se njeguje literarna umjetnost.

Škola nosi ime po blaženom Alojziju Stepincu (1898.-1960.), zagrebačkom nadbiskupu.

OS Alojzije Stepinac

Tražilica

Razno

Umjetnički paviljon

15. prosinca 1898.g izgrađen Umjetnički paviljon. Inicijativu za izgradnju je dao poznati slikar Vlaho Bukovac. Paviljon je napravljen za Milenijsku izožbu u Budimpešti 1896.g. Napravljen je...
Opširnije...

Dolac

dolac 1 U gradskoj četvrti Gornji grad - Medveščak, svega nekoliko metara od Trga bana Jelačića nalazi se najveća i najpoznatija tržnica - tržnica Dolac. Za njenu gradnju...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.