Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Sv. Leopolda Mandića 55, Zagreb

Web adresa: www.os-as.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U rujnu 1960.godine započela je s radom III.osnovna škola, čija je zgrada upravo bila dovršena. Njoj se je 1967.g. pridružila i mala montažna škola II.osnovna škola te je broj učenika premašio dvije tisuće. Kada je otvorena OŠ Grana, boj učenika se smanjio i time je omogućen kvalitetniji rad škole. Škola dobiva ime Osnovna škola dr. Ante Starčevića 1991. godine.

U školi djeluje 30-tak izvannastavnih aktivnsoti te se obilježavaju svi blagdani i važniji datumi u godini. U školi djeluje i školski Karitas koji svake godine organizira razne akcije.

Školu su završili: Josip Lucić (načelnik glavnog stožera oružanih snaga), Branka Ivančanin- Picek (sinoptičarka), Renata Končić (pjevačica)

Tražilica

Razno

Prva gimnazija

1854.G počela s radom Zagrebačka niža trogodišnja muška "mala realka". Škola je bila smještena u iznajmljenim prostorijama Grko–katoličkog sjemeništa....
Opširnije...

Dolac

dolac 1 U gradskoj četvrti Gornji grad - Medveščak, svega nekoliko metara od Trga bana Jelačića nalazi se najveća i najpoznatija tržnica - tržnica Dolac. Za njenu gradnju...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.