Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Kotarnica bb, Zagreb

Web adresa: www.osantekovacica.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Škola je započela s radom 1984. godine pod nazivom OŠ Špansko – sjever. Nekoliko godina kasnije mjenja ime u OŠ Ante Kovačića.2005. godin škola je dograđena.

U školi je zaposleno više djelatnika u status mentora, te nekoliko autora udžbenika za osnovne škole. Škola ima razvijenu međunarodnu suradnju s školom u Budimpešti i Trstu, sudjelovala je u projektima s Japancima te je uspostavljena suradnja s Grvatskom dopunskom školom u Stutgartu i školom u Mostaru. Također je izuzetno aktivan i školski sportski klub Španček.

Ovu školu su pohađali: Vedran Zrnić (rukometaš), Klaudija Bubalo (rukometašica)

OS Ante Kovacic

Tražilica

Razno

Zagreb pozdravlja

maketa grada 1"Zagreb pozdravlja" je maketa-skulptura centra grada Zagreba postavljena na uglu Bakačeve i Cesarčeve. Postavljena je 19. lipnja 2013. od Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.Autor...
Opširnije...

FB grupa Zakaj volim Zagreb

1reklama zvzGrupa postoji od 1.1.2010. i okuplja sve zaljubljenike grada Zagreba, tu je nebitno odakle tko dolazi dok voli, poštuje i cijeni Zagreb njegovu kulturu, tradiciju, običaje i povijest.Zbog...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.