Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Vrapčanska 188, Zagreb

Web adresa: www.os-gornjevrapce-zg.skole.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Škola u Vrapču započela je s radom 1863.g. u prostoru nad crkvenom kućom, s produženjem unutar crkvenom dvorišta te susjednom zemljištu. Župnik Dragutin K.Konig 1867.g. poklanja školi 30 knjiga, što je bio začetak školske knjižnice. 1910.g. škola je bila među temeljiteljima Hrvatskog pedagoško-književnog zbora. Na stotu godišnjicu djelovanja škole, 1963.g. općina Črnomerec odobrila je gradnju nove škole. Rad u novoj školi započeo je 1965.godine. Škola dobiva ime OŠ Vlado Prišlin 1974.g., a 1991.g. mjenja ime u Osnovna škola Gornje Vrapče.

Danas, gotovo svaki učitelj u školi provodi neku izvannastavnu aktivnost: zbor, astronomsku, dramsko-recitatorsku, likovnu, cvjećarsku, folklornu, plesnu, prometnu i biološku skupinu, prvu pomoć i stolni tenis. Od 2004.g. djeluje edukativna grupa s programom suzbijanja agresije, nenasilnom komunikacijom, tehnikama učenja i razvijanjem socijalnih vještina.

Tražilica

Razno

Hotel Esplanade

esplanade 1  22. travnja 1925.g otvoren jedan od najluksuznijih hotela u Zagrebu - hotel Esplanade Hotel se nalazi uz Glavni kolodvor i sagrađen je za putnike slavnog vlaka Orient Expres koji je...
Opširnije...

Zagrebačka mumija

Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.