Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Gajnice bb, Zagreb

Web adresa: www.os-ddomjanica-zg.skole.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1968.g. osnovana je škola pod nazivom Osnovna škola Sopot-Gajnice za djecu na području Sopota, Gajnica, Dubravice, Gornjeg Stenjevca, Kostanjeka, Lisičine, Karažnika i Bizeka. Škola je promjenila ime u Osnovna Škola Dragutina Domjanića (pjesnik, ¸875. – 1933. ) 1971.godine.

Izvannastavni život škole organiziran je nizom izvannastavnih aktivnsoti. Mali i veliki zbor, dramska grupa, folklor, recitatori, plesna grupa, lutkari, novinari, rukomet, odbojka, nogomet, foto grupa, čuvari prirode i rad u humanitarnim organizacijama. Za svoj rad škola je dobila niz priznanja.

Tražilica

Razno

Špilja Veternica

Spilja Veternica 01Špilja Veternica zaštićena je 1979. godine kao geomorfološki spomenik prirode. Smještena je na jugozapadnom dijelu Medvednice, udaljena samo9 km od centra Zagreba. Sa...
Opširnije...

Smrt služavke u Deželićevoj

smrt peracice dezeliceva hitna pomocU Deželićevoj na broju 23, 13. listopada 1909.g s druogog kata je pala služavka Katarina Heidrich dok je prala prozore i teško se ozlijedila. U tom su trenutku prolazili Gjuro Deželić i...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.