Reklamni kutak

Kutak preporuke

Prijava / Registracija

Adresa: Potočnica bb, Zagreb

Web adresa: www.os-brestje-zg.skole.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Škola je otvorena u rujnu 1999.godine za potrebe obrazovanja djece Starog i Novog Brestja, a na inicijativu mjesne zajednice.

Školski prostor je premalen za broj učenika koji školu pohađa, a neadekvatnost prostora utječe na rad nastave koja se odvija u tri smjene. Unatoč tome , postoji cijeli niz izvannastavnih aktivnosti, organizirana je dodatna nastava za darovitu djecu te dopunska nastava za djecu kojima je potrebna pomoć u svladavanju nastavnog gradiva.

Tražilica

Razno

Lanac u Kamenitoj ulici

Kamenita 41Znate li što rođeni Irac, porijeklom Francuz, austrijski maršal a britanski general Laval Nugent ima veze sa Zagrebom bez korištenja tražilice? Vrlo vjerojatno bi tek pojedinac...
Opširnije...

AGM

agmAGM je utemeljen 1967. godine kao Centar za kulturnu djelatnost s nakanom da se bavi prvenstveno glazbeno-scenskim djelatnostima. Danas mu je temeljna nakladnička djelatnost. Godine 1987. CKD...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.