Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Uto Lis 16
Svjetski dan hrane

Prijava / Registracija

lisinski 26

29.prosinca.1973. je svečano otvorena Koncertna dvorana i taj se datum smatra Dan Lisinskog. Ime je dobila po Vatroslavu Lisinskom. Arhitekti dvorane su bili Marijan Habrle.
1990.g ovdje se održavala Pjesma Eurovizije 1989.g gdje je pobijedila Italija (Toto Cutugno s pjesmom "Insieme: 1992".). Domaćinstvo smo dobili zbog pobjede hrvatske grupe "Riva" koja je pobjedila na Euroviziji godinu dana prije.

Tražilica

Razno

Uspinjača

uspinjaca  Uspinjača je jedna od znamenitosti i simbol grada Zagreba. Najkraća željenica na svijetu dužine svega 66 m.Ideju za uspinjaču je dobio osječki poduzetnik D.W. Klein te je s gradom...
Opširnije...

Tko je purger?

Riječ koja mnogima nešto znači - bilo ponos ili uvreda. Da, neki se danas uvrede na to kaj ga neko prozval purgerom (neko ko je došo u Zg ali nije iz Zga). Il su svađi pa jedan misli...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.