Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Sri Lis 17
Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

Prijava / Registracija

Grad Zagreb od 1955.g dodjeljuje Nagradu Grada Zagreba za zasluge u promicanju pozitivnih vrijednosti Zagreba iz područja kulture, sporta, gospodarstva, umjetnosti i svih drugih područja društvenog života Grada Zagreba.  
Nagrada se dodjeljuje za rezultate postignute u prošloj godini građanima, udrugama, zajednicama, ustanovama a kandidaturu mogu podnijeti građani, udruge, poduzeća, zajednice, ustanove i dr. 
Da bi se kandidiralo nekoga kandidat mora zadovoljiti kriterije od kojih su promoviranje u teorijskom i praktičnom djelovanju pojedinih područja i uživat u gled društva, ustanova, zajednica i bilo kojih drugih pravnih osoba.

Tražilica

Razno

Poplunar

p1040965a.jpgMultithumb found errors on this page:There was a problem loading image http://zagrebancija.blog.hr/slike/m/p1040965a.jpgThere was a problem loading image...
Opširnije...

Medalja Grada Zagreba

Medalju Grada Zagreba dodjeljuje Gradonačelnik građanima grada Zagreba i drugim osobama koje rade na području Grada Zagreba, udrugama, trgovačkim društvima, ustanovama i drugim pravnim...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.