Reklamni kutak

Kutak preporuke

Danas je ...

Uto Lis 16
Svjetski dan hrane

Prijava / Registracija

Grupa postoji od 1.1.2010. i okuplja sve zaljubljenike grada Zagreba, tu je nebitno odakle tko dolazi dok voli, poštuje i cijeni Zagreb njegovu kulturu, tradiciju, običaje i povijest.

Zbog više od gotovo 72.000 (kolovoz 2018) članova u grupi, najaktivnija je i najveća grupa o Zagrebu a da nije pokrenuta od nekog medija ili neke druge pravne osobe. Osim članova  iz Zagreba i cijele Hrvatske, grupa okuplja ljude iz Amerike, Kanade, australije, Novog Zelanda, Španjolske, Nizozemske, Rusije i mnogih drugih.

Grupa je organizirala i dvije izložbe od kojih je druga premašila sva očekivanja. Otvorenje izložbe je posjetilo oko 200 ljudi a jako puno medija i portala najavilo i popratilo izložbu. Veliku čast i priznanje radu grupe je dala i Turistička Zajednica Grada Zagreb koja je i javno podržala izložbu i rad grupe. Velika i poznata zagrebačka povjesničarka Snješka Knežević je održala kratki govor o Zlatnoj buli koja je bila tema 2. izložbe.

Klik na medij - vodi vas na članak o izložbi: Večernji list, Zagrebinfo.hr, Index.hr

Ukoliko volite Zagreb, slobodno se pridružite ovoj grupi i budite dio ove velike online zajednice ljubitelja Zagreba.

1reklama zvz

Tražilica

Razno

Zagrebačka mumija

Opširnije...

Kip Blažene Djevice Marije

radicevtrgFoto MGZ,da bi vidjeli uvećanu sliku samo kliknite na njuKao što vidite, na ovoj slici se vidi kip Blažene Djevice Marije ispred ulaza u crkvu sv. Marka. Slika je prije 1869.g jer je...
Opširnije...

Humanitarni kutak

Internet stranica www.zagrebacki-kutak.hr upotrebljava kolačiće kako bi mogla pružati uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranci i nastavkom korištenja stranice pristajte na kolačiće.