Portal Zagrebacki kutak je mjesto na kojem želimo pisati i promovirati sve što je vezano za Grad Zagreb iz kulture, sporta, tradicije, povijesti, događanja i drugih kategorija. Želja nam je postati portal na kojem ljudi mogu čitati o raznim događajima, osobama i zanimljivostima na jednom mjestu.
Ovim putem vam želimo ponuditi prostor na kojem možete ponuditi i promovirati vaše sadržaje, proizvode te vašu firmu ili obrt. Cijena reklamnog prostora je 30 eura (226,04 kn) za mjesec dana prikazivanja. To znači da će vaša reklama biti vidljiva (u desktop i mobilnoj verziji) od 0-24 sata, 7 dana u tjednu te 30 dana u mjesecu i ne ovisite o broju klikova tj broju prikazivanja.

Za svaku uplatu dobit ćete račun. Članak je vidljiv na početnoj stranici i u rubrici s ostalim člancima u kategoriji sponzoriranih članaka.

Sponzorirani članci će se objaviti i na našoj društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ukoliko se odlučite postaviti reklamu na našem portalu, ona će biti objavljena u roku 24 sata od vidljive uplate. Vrijeme se počinje računati od dana postavljanja reklame. Da bi napravili račun, potrebni su nam Vaši podaci:
Naziv, sjedište, OIB i IBAN firme.

Za bilo kakva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju na mail: info@zagrebacki-kutak.hr